U AWARD VOOR GWEN JANSEN

U AWARD VOOR GWEN JANSEN

De stad Utrecht heeft Gwen Jansen uitgeroepen tot Global Goal Held! Omdat ze met de documentaire Green Tales of The City en de TV serie Green Make Over een mooie bijdrage levert aan de Global Goals 9 en 12.

Tijdens het interactieve programma ‘SDG’s in de stad’ zijn op 18 juni 2019 in de Social Impact Factory vier HeelUtrechtU-awards uitgereikt aan inspirerende Utrechtse organisaties die zich inzetten om de Global Goals te behalen. Filmmaker Gwen Jansen, energietransitie-versneller I-well, voedselredders Kromkommer en de Skyscraper Plastic Whale (initiatief van de Universiteit Utrecht) ontvingen de awards.

De HeelUtrechtU-awards zijn in het leven geroepen door stichting Utrecht4GlobalGoals. De award wordt gegeven aan inspirerende Utrechters die met hun initiatief bijdragen aan het behalen van de Global Goals: 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die opgesteld zijn om in 2030 een einde gemaakt te hebben aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. 193 landen steunen en werken aan de Global Goals. Op www.HeelUtrechtU.nl kunnen Utrechters terecht voor praktische tips hoe zij zelf kunnen bijdragen aan een betere wereld.

www.green-tales.com 

www.greenmakeover.nl