GREEN TALES OF THE CITY

GREEN TALES OF THE CITY

We hoeven gelukkig nog niet aan de Prozac als het gaat om het milieu! De groene golf met mensen die in ons land actief zijn om de planeet te redden groeit namelijk heel snel! En de vele frontrunners gaan heel, heel ver om de beweging verder op te schalen!  De film geeft een spannend, maar bovenal optimistisch en humoristisch inkijkje hoe het er hierbij aan toe gaat.

Green Tales Of The City (78 minuten) is 14 december 2018 in premiere gegaan in meerdere zalen in LUX te Nijmegen.De film laat op een humoristische en positieve manier zien hoe de duurzame burgerbeweging in ons land steeds sterker wordt.

De film heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen en is op diverse filmfestivals in binnen- en buitenland vertoond ! De film won de Social Impact Award in Los Angeles op het filmfestival A Show For A Change, viel in de prijzen op de Royal Wolf Film Awards en werd het opgenomen in de officiële selectie van The American Documentary Festival, het South Europe International Film Festival-Valencia Edition, De 10th Annual Arlington International Film Festival, Het New Delhi International Film Festival en de London International Motion Picture Awards.

An absolute must see dus!