POSITIVE POWER

POSITIVE POWER

Filmmaker Gwen Jansen wil de kracht die een flinke dosis ambitie in combinatie met een positieve mindset oplevert, vastleggen in een internationale documentaire. Dit ter inspiratie voor alle mensen die op dit moment wel even een positieve boost kunnen gebruiken.

In de documentaire staan 6 hardlopers op 6 continenten (Europa, Afrika, Zuid-Amerika, India, Amerika en Oceanië) centraal. Zij besluiten allen mee te doen aan de New York marathon om een universele uitdaging van de mensheid positief het hoofd te kunnen bieden. Of het nu gaat om het tegengaan van armoede, onzekerheid, discriminatie, depressie, een ongezonde levensstijl, fysiek verval of eenzaamheid.

We volgen hen in de documentaire voorafgaand, tijdens en na het lopen van de New York marathon. Zal het hen lukken? Hoe trainen ze hiervoor? Waarom willen ze dit überhaupt zo graag? Waarom willen ze meer dan 42 km ‘afzien’? Hoe hebben ze het ervaren? Heeft het hen gebracht wat ze dachten? Voor filmmaakster Gwen Jansen zijn marathonlopers prachtige voorbeelden van de kracht van ambitie en positiviteit. Zij bewijzen dat als je ergens echt voor gaat, er hard voor werkt, je ook echt meer kan dan je wellicht ooit zelf voor mogelijk had gehouden.

Of de film er daadwerkelijk kan komen, hangt af van het succes van de crowdfundingssite die via deze site gestart is. Maak ook jij de film mede mogelijk?

De film komt bij voltooiing internationaal gratis ter beschikking aan een ieder.

www.positivepowergroup.com

www.facebook.com/positivepowermovie